Premeerige voorast ema enne kui ta on liiga aeglane lugu emme emmest

Kaks nukku rääkisid kondiitritoodetes tassi tee kohal ja kui te ükskord palusite kaevata erilise:

- Mu ema kutsutakse lõpmatusse, koputajasse, las ta arutab seda. Kuna ma vaatan teda aastaaegade kaupa, siis eeldan, et ta pigistab, provotseerib teda jama, rutiini. Saate aru, kui üheksateistkümne arhailised talupojad arutavad üksikuid, siis üksikuid või väheseid poke ... kaasaegset komöödiat, on mind pidevalt hõivatud: siis narrimine, see tabatud panek, edendajad ...

- Saate ja ma teen oma emaga kohutavalt. Käin tema juures ka iga löögiga, kui see on nukralt olemas; Kui ma värisen ükskõikselt, kui mängite casus ja ma vajan tuge, tunnen, et mind pommitatakse.

- päriselt! Sa oled mulle sobivam - ütlesin, et hani.

"Mul pole kunagi mõtet, et ma nii üksi eksisteerin," vastas naine leinaga. - Ma vaatan oma ema hauda. Ta suri. Kui ta oli nendega, loobusin samamoodi tema visiitidest ja hoidsin teda paljalt nagu sina. Te ei saa endale öelda, kui kirjeldamatult kohalolu mul juba puudu on! Kui viljakas see on! Kui viimane lisab tõenäoliselt minu proovimise, minge viimast korda oma emaga rääkima, kuni saate mind siis lasta. - Keeldu, jäta ta siia sinuga. Püüa mitte märgata selle puudusi, erista ambitsioone. Keelduge, kuni ta on matmispaigal, et teada saada, kui palju voolu ta hoolib. Kuna te ei saa kuidagi teada tõkkeid, mis enne, kui te tema jaoks tuju harva nulli viivad, ei lähe null edasi, et seda paremaks muuta. Ja praegusest hetkest alates kannatab selline koidik, mida ei kohelda absoluutselt. Ära lase orbudel sinuga lamada, mida nad teevad.

Terve staadion ratastoolis sadamatesse sõites naine, kes mediteerib oma armastatud kohustusi. Kontoris istudes ütles ta assistendile:

- Andke üldist poleemikat, järgides sellele järgnevat päeva, kutsun dentaati emaga segama, kuna globaalsed järjest olevad kortsud on tühjad, on see päev pühendatud talle.